Sen motorisk udvikling

Vi hjaelper dit barn hvis der er sen motorisk udvikling.

Har dit barn en sen motorisk udvikling?

Fra vi fødes er hjernen forprogrammeret med færdigheder, som det kræver  korrekte informationer fra led, muskler, balance og syn for at kunne udvikle sig på kroppens planlagte tidspunkter – bedre kendt som milepælene.

Nogle gange sker den udvikling dog ikke som den skal. Det kalder vi sen motorisk udvikling, og årsagen til, at de sker kommer ofte fra stive led og muskler, fx låst nakke, ryg eller bækken.

I CorrectMyBaby kan vi hjælpe dit barn ved at løsne og give fri bevægelighed i kroppen, så den igen kan udvikle sig frit og de motoriske færdigheder kan udvikle sig, som de skal. 

Symptomer på sen motorisk udvikling

Fra det øjeblik vi bliver født, skal hjernen lære mange motoriske processer. 

Hver gang det lille spædbarn ligger på maven, og fx løfter hovedet, er det en medfødt refleks, der sender signaler til hjernen fra led, muskler, syn og balanceorganer i øret.

For hvert løft styrkes nakken og de øvre rygmuskler og evnen til at koordinere, og se op og til siderne, trænes.

I takt med, at hjernen modnes, opbygges færdigheden i at kontrollere hovedet i alle positioner gradvist.

Fra at ligge på underarmene skal der nu trænes i at komme op på strakte arme. Hænderne skal trænes i at samle sig, der skal rulles fra mave til ryg og omvendt, fødderne skal tages i mund, der skal krybes, læres at sætte sig selv op og kravles –  for til sidst at ende op på to ben og gå selvstændigt!

Derfra ligger verden åben for barnet, som skal lære at løbe, hinke, cykle, klatre og meget andet!

Har din baby stive led, låst nakke, ryg eller bækken den det forårsage sen motorisk udvikling, i det de rigtige bevægelser og dermed informationer ikke sendes til hjernen. 

Behandling af sen motorisk udvikling

I CorrectMyBaby er vi trænet i at behandle børn og babyer, der døjer med sen motorisk udvikling.

Vi kan hjælpe dit barn ved at løsne og give fri bevægelighed i kroppen, så det igen kan bevæge – og dermed udvikle sig – frit.

Mistænkes mere alvorlige årsager til den sene motoriske udvikling, er vi uddannet til at spotte symptomerne og sende dig og dit barn videre til de rette fagfolk. 

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.