Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi er en vigtig og effektiv del af behandlinger i CorrectMyBaby

Kraniosakral terapi er en effektiv behandlingsform

Kraniosakral terapi er en blid manipuleringsteknik, der går ind og retter op på spændinger og ubalancer i kroppen.

Det er en meget effektiv behandlingsform, der ofte bruges i osteopatisk behandling – også hos CorrectMyBaby.

Kraniosakral terapi

Kraniosakral betyder hoved til hale (sakral=korsben), og det er ikke kun hovedet, der behandles, men hele kroppen, der befries for spændinger og skævheder.

Kraniosakral terapi er en del af osteopati, og som autoriserede osteopater er teamet i CorrectMyBaby uddannet i at kombinere kraniosakral terapi med behandling af muskler, led og bindevæv.

 I det kraniosakrale system arbejdes der primært med kranieknoglerne, som frigøres med blide tryk, og derved øger cirkulationen af rygmarvsvæsken, som løber ned gennem rygmarven. Det er med til at få hele kroppen til at fungere optimalt.

Problemer i dette område kommer ofte som følge af stress eller et slag på hovedet. Disse teknikker er specielt gode til baby og børn, samt personer, der lider af stress. 

Kraniosakral terapi til børn og babyer

Kraniosakral terapi bruges i flere af CorrectMyBabys behandlinger:

Babyer og børn skal ikke have ondt. Babyer fortæller med gråd eller kropssprog, at de har ondt. Større børn fortæller gentagne gange om problemer, fx “jeg har ondt i maven” eller “jeg har ondt i hovedet”.

Mange børn har spændinger og skævheder efter fødsel, som kan udvikle sig til andre problematikker.

Ofte behandles disse problematikker effektivt med kraniosakral terapi.

Det er en stor tillidssag at overlade din baby i hænderne på en behandler. Det har vi forståelse for i CorrectMyBaby, og vi passer godt på dit barn!

Vi benytter os af teknikker fra kraniosakral terapi i flere af vores børne- og babybehandlinger:

Disse behandlinger kan indeholde kraniosakral terapi:

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling) og Nordic Netcare.

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.