Vulvodyni

I CorrectMyBaby kan vi behandle din vulvodyni.

Har du vulvodyni?

Vulvodyni er en fællesbetegnelse for en kronisk, smertefuld tilstand i vulva.

International Society for the Study of Vulvavaginal Desease (ISSVD) har defineret vulvodyni som ”kronisk ubehag med svien og brændende smerter uden objektive fund”.

Det vil sige svien og brændende smerter, uden at man kan se, mærke eller måle nogle usædvanlige tilstande i området.

I CorrectMyBaby er vi erfarne i at behandle og hjælpe kvinder, der lider af vulvodyni.

Undersøgelse og behandling

Hver kvinde med vulvodyni har individuelle og forskellige symptomer og smerter. Derfor er en grundig samtale nødvendig inden evt. behandling.

For at se mulige sammenhænge og årsager til din vulvodyni vil vi undersøge hele kroppen grundigt – særligt bækkenregionen – som er vigtig at undersøge, for at sikre, at det fungerer optimalt.

Vulva er den del af de kvindelige kønsorganer, som afgrænses fortil af skambenet og bagtil af anus. Dette inkluderer klitoris, de små og store kønslæber, samt mellemkødet.

Fordi vulvodyni oftest mærkes som en brænden og svien i vulva, vil det formentlig være nødvendigt at mærke din bækkenbund og din livmoders bevægelighed indefra. Det vil foregå stille og roligt, med håndklæde over og din CorrectMyBaby-behandler mærker efter, hvor spændt du er og mobiliteten af dit bindevæv.

Vi gennemgår undersøgelsen i en samtale inden, så du er helt indforstået med, hvad behandlingen indebærer.

Nerverne til mange af dine bækkenmuskler og organer kommer delvist fra dit korsben.

Derfor kan det også være nødvendigt at mærke dit haleben og korsben indefra. Det foregår gennem endetarmen. Her ligger du også med håndklæde over dig, og der mærkes efter med en finger. Ligesom ved den indre undersøgelse af din bækkenbund, vil behandling ske efter en grundig forsamtale og være i overensstemmelse og rådføring med dig.

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling) og Nordic Netcare.

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.