Zoneterapi

Zoneterapi hos CorrectMe

Få genskabt balancen i din krop

Vi er her for at bringe balance og velvære ind i dit liv.

Vores zoneterapeut er dedikeret til at hjælpe dig med at lindre stress, øge energi og forbedre din generelle sundhed. opdag, hvordan vi kan støtte din velværerejse. Lad os sammen skabe et rum for din afslapning og sundhed.

Du kan bestille tid til zoneterapi alene eller som supplement til massage eller en anden igangværende osteopatisk behandling.

Hvordan virker zoneterapi?

Under behandling med zoneterapi hos CorrectMe får du ved hjælp af tryk under fødderne genskabt balancen i din krop.

Terapien styrker udskillelsen af affaldsstoffer og øger blodgennemstrømningen i kroppen, så dit nervesystem og immunforsvar stimuleres. Derfor medvirker zoneterapi til at vedligeholde en almindelig god sundhedstilstand og virker samtidig forebyggende på mange problematikker.

Listen over mulige problematikker som terapien kan afhjælpe og lindre er lang. Hos CorrectMe har vi særligt gode erfaringer med behandling af hovedpine og fordøjelsesproblemer, men kan også hjælpe på fertilitetsproblemer, hormonel ubalance, smerter i muskler og led, svækket immunforsvar, stress, træthed, allergi, astma og luftvejslidelser.

Hvad kan du forvente af zoneterapi hos CorrectMe

Zoneterapi er en blid behandlingsform, der foregår udelukkende med hænderne.

Du vil ligge afslappet på en briks, mens muskler og organer i din krop bliver stimuleret ved hjælp af tryk med hænderne på bestemte punkter (zoner) under dine fødder. Særligt der, hvor du er øm, går vi mere i dybden. Fordi det er her, affaldsstofferne har hobet sig op.

Du vil efter behandling hos CorrectMe føle større velvære i form af enten mere afslappethed eller energi. Du vil dog også kunne opleve kortvarigt ubehag i form af kuldefornemmelser, kvalme, hovedpine eller tissetrang. Det er alt sammen tegn på, at kroppen reagerer på terapien.

”Du kan få tilskud til zoneterapi via Sygeforsikringen Danmark. Det kræver ingen henvisning. Mange sundhedsforsikringer tilbyder også at dække zoneterapi.”

Gitte Drøger, Lægeeksamineret fysiurgisk massør og zoneterapeut

Første behandling

Første behandling varer 60 minutter og er lidt længere end de efterfølgende. Det er for at have tid til at lære din forhistorie at kende og finde frem til dit behov, inden vi går i gang med selve terapien.

Efterfølgende behandlinger

De efterfølgende zoneterapeutiske behandlinger er kortere end den første og varer ca. 45 minutter, fordi vi springer den indledende samtale over og går direkte til behandlingen.

Priser for zoneterapi

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.