Forstoppelse og fordøjelsesproblemer

I CorrectMyBaby behandler vi forstoppelse og fordoejelsesproblemer hos boern og baby

Har din baby forstoppelse?

I CorrectMyBaby er vi specialister i at behandle dit barn, hvis det lider af forstoppelse eller andre fordøjelsesproblemer. 

Symptomer og årsager

Symptomer på forstoppelse

Årsagerne til forstoppelse

Flere årsager til forstoppelse og fordøjelsesproblemer

Derudover kan andre årsager til forstoppelse og fordøjelsesproblemer hos dit barn og baby også være:

Langvarige fødsler, hvor både mor og/eller baby har været stresset. Ved fødsler som er længe undervejs, står baby i lang tid i bækkenet og kan blive trykket især på kraniet eller i nakken.

Påvirkning af komælk. Oftest er det mælkeproteinet fra komælk, som er problemet, og derfor bør både almindelige og laktosefri mælkeprodukter også undgås. Påvirkning fra komælk kan være både fra erstatning eller fra mælkeprodukter, som mor spiser eller fra mælkeprodukter, som barnet spiser.

Penicillin kan også føre til forstoppelse og fordøjelsesproblemer. Det kan være, at mor eller baby har været nødt til at få penicillin-behandling, det kan også være givet til mor under graviditeten eller efter, hvor mor ammer.

Nedsat tarmbevægelser. Kan skyldes spændinger i bindevævet omkring tarmen.

Behandling af forstoppelse

Teamet af behandlere i CorrectMyBaby er har stor erfaring i at arbejde med babyer og børn med maveproblemer.

​Vi er specialister i behandle bindevævet omkring tarmene og optimere deres bevægelser, så afføringen bedre kan komme igennem systemet, og dit barns smertefulde maveproblemer kan afhjælpes.

Vi hjælper både spædbørn og større børn med forstoppelse.

Som en del af behandlingen, vil baby og/eller barn blive behandlet i klinikken. Derudover supplerer vi behandlingen med råd om kost og øvelser I kan lave derhjemme, som kan afhjælpe forstoppelse.

​I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at medicinere. Vi samarbejder med læger om at vurdere, hvorvidt afførende midler er relevante for behandlingen af dit barn.

Hvad kan du selv gøre, hvis dit barn har forstoppelse

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at supplere behandlingen med afførende midler. Et mindre invasivt præparat er Lactolose, som kan fås i håndkøb. Næste trin er Movicol, som kræver lægeligt råd og vejledning.

Kommer forstoppelsen i forbindelse med, at dit barn starter på almindelig kost, kan det være, at kosten er for stivelsesholdig. Start gerne med fx avokadomos og hold jer fra grød med stivelse, banan og gulerødder.

Hvis din baby har ondt i maven, forstoppelse eller presser meget, og har meget luft i maven, kan du prøve at massere deres maveregion for at sætte gang i fordøjelsen. Massér gerne med cirkulære bevægelser i retningen med uret. Sørg for at have god kontakt med huden, men undgå at glide på huden. Du må gerne mærke, at du masserer strukturerne under huden.

Er dit barn forstoppet kan det også være effektivt at lave gymnastik. Prøv at få baby eller barn til at cykle, bevæg barnets bækken fra side til side eller få gang i rotationer i ryggen. Disse øvelser hjælper med at fremme cirkulationen i bækkenet og sætter gang i tarmene.

Husk, at mange dage mellem afføring ikke behøver at være et problem. Det er kun et problem, hvis dit barn eller baby er ked af det og virker generet af det.

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling) og Nordic Netcare.

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.