Menstruationssmerter

Menstruationssmerter skal ikke goere for ondt - vi hjaelper dig i CorrectMyBaby

Har du menstruationssmerter?

Mange piger og kvinder oplever mavekramper og lændesmerter i forbindelse med deres menstruation og tror det er helt normalt.

Lettere ubehag er ganske rigtigt helt normalt, men stærke smerter, der kræver smertestillende medicin (såsom NSAID fx Ibuprofen, Ibumetin, Naproxen og Kodein) for, at du kan fungere i hverdagen, bør ikke være der.

I CorrectMyBaby har vi stor erfaring i at behandle kvinder, der oplever stærke menstruationssmerter.

Behandling

Ofte er lægens råd mod menstruationssmerter enten medicin, p-piller eller hormonspiral. Det kan være en ideel løsning for nogle, men især for unge piger

og menstruationsproblemer kan det være en dårlig idé fx at starte tidligt med p-piller.

Jeg kan afhjælpe og dæmpe smerterne, ved at undersøge livmoderens bevægelighed, omkringliggende væv og strukturer, der har relation til livmoderen og æggestokkene.

 

Jeg kan også undersøgelse og behandle ubalancer i det endocrine system, som er det hormonelle system, som livmoderen og æggestokkene er en del af.

Behandling

Det vil være bedst, at du først bliver undersøgt af en læge og/eller gynækolog før vi påbegynder behandling i CorrectMyBaby.

Derfra kan årsager som infektioner eller bakterier udelukkes eller behandles.

Hvis der ikke er tale om infektion eller andre problematikker kan vi hjælpe dig i CorrectMyBaby. 

Teamet er specialiseret i at behandle problematikker forbundet med kvindekroppen.

Vi foretager både en udvendig og indvendig undersøgelser og tilrettelægger en indviduel behandlingsplan for dig derefter.

Dine smerter ved samleje kan bl.a. skyldes et skævt bækken, at din livmoder eller blære ikke har fri bevægelighed, arvæv eller en nerve i klemme.

Priser for behandling af menstruationssmerter

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.