Børne- & babybehandling

I CorrectMyBaby har vi stor erfaring i behandling af fladt hovede hos babyer

Hvordan jeg behandler dit barn eller din baby

Specialiseret uddannelse og flere års behandlinbgserfaring.

Det er en stor tillidssag at overlade din baby og barn i hænderne på en behandler. Det har jeg stor forståelse for, og jeg passer godt på dit barn!

Jeg lytter til jer som forældre, og de problemer I oplever, og jeg oversætter, hvad det har af betydning for jeres barn.

Jeg har mange års erfaring i babybehandling & børnebehandling og som specialist har jeg gennemført ostepatuddannelsen, og derefter taget ekstra uddannelse og kurser. Jeg har desuden gennemført praktikforløb med fokus på at behandle babyer og små børn, både under min uddannelse og i efteruddannelse.

Babyer og børn skal ikke have ondt

Babyer fortæller med gråd eller kropssprog, at de har ondt. Små børn fortæller gentagne gange om problemer, fx “jeg har ondt i maven” eller “jeg har ondt i hovedet”.

Som behandler gennemgår jeg historikken og lægger en individuel plan for dit barns behandling. Der suppleres med gode hjemmeøvelser, som I som forældre kan lave med baby.

Sammen skaber vi balance i kroppens systemer og hjælper jeres barn godt på vej i livet.

Book en tid i dag, og lad os sammen arbejde hen imod et sund og velfungerende barn, der får mulighed for at nyde livets glæder fuldt ud.

I CorrectMyBaby kan vi behandle dit barns kolik

Priser for behandling af problemer med fordøjelsen

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.