Arvæv

CorrectMyBabys team kan behandle dit arvaev.

Giver arvæv dig problemer?

Ardannelse er en naturlig del af helingsprocessen, og den forekommer når huden reparerer skader og indsnit.

Jo større hudskaden er, jo længere tid tager det for huden at hele, og jo større er risikoen for at udvikle et synligt ar.

Det er ikke unormalt, at et ar kan være rødt og tykt i starten og derefter blive blegere med tiden. Dog sker der af og til også det, at de nydannede fibre i huden ikke kun ændrer hudens udseende, men også dens funktion, og fx hæmmer hårvækst, sveddannelse bevægelighed i huden. 

Heldigvis er det ofte muligt at genskabe hudens elasticitet og teamet i CorrectMyBaby er trænede i at udføre netop denne type behandlinger for dit arvæv. 

Hvorfor bliver noget arvæv tykt og smertefuldt?

Prøv at forestille dig, at dit bindevæv er ligesom en æggehvide. I rå tilstand er den flydende, men i kogt tilstand er den fast.

Bindevævet fungerer på samme måde, men hvor æggehviden aldrig kan blive flydende igen, når først det har været kogt hård, så kan bindevævet faktisk godt blive “flydende” eller blødt igen. 

Når bindevævet er flydende, er der stor gennemstrømning af blod samt ilt og næring, ligesom der er en god bortskaffelse af affaldsstoffer.

Når bindevævet derimod er blevet fast, så bliver iltforsyningen nedsat, og derved får muskler og organer ikke den næring og ilt, de har behov for. Dette medfører nedsat muskelstyrke, ømhed og dannelse af mælkesyre.

På grund af bindevævets egenskaber kan arvæv, der typisk er hårdt og rigidt, løsnes op, så det igen bliver smidigt, og der kommer mere cirkulation til området.

Det gælder uanset om du har arvæv efter en blindtarmsoperation, diskusprolaps, kikkertundersøgelser, hjerteoperationer, kejsersnit eller andet. så er der gode muligheder får at få bedret cirkulationen og få færre gener.

Desuden vil du også opleve, at arret, og området omkring arret, bliver mere glat, smidigt og får samme farve som huden igen.

Behandling

På grund af bindevævets egenskaber kan arvæv, der typisk er hårdt og rigidt, løsnes op, så det igen bliver smidigt, og der kommer mere cirkulation til området.

Det gælder uanset om du har arvæv efter en blindtarmsoperation, diskusprolaps, kikkertundersøgelser, hjerteoperationer, kejsersnit eller andet, at der er gode muligheder får at få bedret cirkulationen og få færre gener.

I CorrectMyBaby er teamet er farne i at massere og behandle arvæv, og gennem vores behandling vil du opleve, at arret, og området omkring arret, bliver mere glat, smidigt og får samme farve som huden igen.

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.