Migræne og hovedpine

I CorrectMyBaby kan vi behandle din migraene og hovedpine

Lider du af migræne og hovedpine?

Hos CorrectMyBaby har vi stort kendskab til de forskellige typer af migræner og hovedpiner, der er.

Vi er også erfarne i at sammensætte en behandling, der både heler din hovedpine og hindrer den i at genopstå i lige så hyppig og smertefuld grad.

Symptomer og årsager til migræne og hovedpine

Der findes mange former for hovedpine, og kvinder lider oftere under den end mænd – hvorfor ved vi ikke.

Migrænen kan være diffus, komme på forskellige tidspunkter af døgnet, følge en menstruationscyklus, eller den kan sidde i bestemte steder i hovedet fx over venstre øje.

Nogle kan lide af symptomlignende migræne, hvor der ikke kan stilles diagnosen migræne, men symptomerne minder derom.

Der kan også være tale om en migræne, hvor du bliver påvirket af lys, lyde og evt. aura, samt syns-og lugteforstyrrelser.

Nogle har spændingshovedpine, som ofte sidder og trykker på begge sider af hovedet som en konstant smerte. Typisk varer den 4-6 timer og kan forværres ved fx stress.

Behandling af migræne og hovedpine

Det er en god idé at starte med at lave en hovedpinedagbog.

Den behøver ikke være detaljeret – og du kan fx vælge at markere dine hovedpiner med farver; Rød for slem hovedpine, gul for midt i mellem og grøn for tålelig eller god dag. Lav dagbogen over to til tre måneder.

Det giver et overblik over evt. mønstre, både til dig selv og til os som behandlere.

Der kan være mange årsager til hovedpine; Låsninger i nakke, ryg og/eller bækken, spændte muskler, tidligere traumer på kranie, hormonelle problemer, vejrtrækningsproblemer, fordøjelsesproblemer mm.

Teamet i CorrectMyBaby vil hjælpe dig med at finde en årsagssammenhæng og behandle dig, så din krop kommer i bedre balance.

Du vil også få råd om, hvad du selv kan gøre for at lindre din hovedpine.

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling) og Nordic Netcare.

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.