Refluks og silent refluks

I CorrectMyBaby kan vi behandle din babys refluks og silent refluks

Døjer din baby med refluks?

Mange babyer lider af refluks og/eller silent refluks. Problemet opstår, når mavesyre løber tilbage op i spiserøret. 

Ofte er det symptom på et andet problem – det kan bl.a. opstå, når baby fx sluger meget luft under amning, fordi barnet ikke kan få ordentligt fat. 

I CorrectMyBaby er vi specialiseret i behandling af babyer, og vi kan kortlægge årsagen til dit barns refluks og sikre en lindrende behandling.  

Symptomer

Årsager

Refluks og silent refluks ses ofte hos spædbørn.

Problematikken opstår når mavesyre eller maveindhold fra mavesækken kommer op i spiserøret, og det kan typisk føre til halsbrand og sviende smerter i brystet. 

Det er vigtigt at understrege, at det er normalt for en baby at gylpe. Refluks opstår, når der kommer mavesyre op i spiserøret, og det kan ske, fordi babys mave ikke er moden. Problemet kan desuden vise sig ved at refluksen siver ud af munden eller bliver spyttet ud. Hvis mavesyren bare løber op i spiserøret og generer, men ikke kommer ud, kaldes det silent refluks. 

Behandling

I CorrectMeBaby er vi specialiseret i at behandle din baby og ser både babyer og større børn med refluks.

Vi undersøger dit barn, taler med jer om jeres oplevelser af babys problematik og iagttager symptomer. Derfra tilrettelægger vi en skræddersyet behandlingsplan. 

Osteopati er effektivt, og vi behandler både i klinikken og gode øvelser til at arbejde videre med derhjemme.

Vi samarbejder desuden med læger, og kan vejlede i tilfælde, hvor medicin er nødvendigt.

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling) og Nordic Netcare.

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.