Bækkenløsning

I CorrectMyBaby kan vi behandle din baekkenloesning

Har du fået bækkenløsning?

Det er helt normalt, at bækkenet bliver løsere under graviditeten.

Det sker på grund af en hormonel proces, der blødgør led, ledbånd og bækkenled så der til sidst er plads til, at der kan fødes et barn.

Selvom tilstanden forekommer hos alle gravide, vil nogle føle, at bækkenet er mere ustabilt, og de vil derfor også ofte have flere smerter end andre gravide.

I CorrectMyBaby kan vi behandle led, muskler og bindevæv i- og omkring bækkenet og lindre smerter og ubehag forbundet med bækkenløsning. 

Symptomer

Dette skal du holde øje med:

Der er flere forskellige symptomer, der viser sig, når du udvikler bækkenløsning. 

Vigtigt at vide om bækkensmerter

Bækkensmerter under din graviditet betyder ikke nødvendigvis, at du har bækkenløsning.

Gennem graviditeten øges presset på bækkenet, bl.a. fordi baby vokser og mor tager på. Det er helt naturligt, men kan give smerter bag på bækkenet og foran ved kønsbenet.

Halebenet er en del af bækkenet og her kan typisk opstå smerter både før og efter graviditet. 

I CorrectMyBaby kan vi hjælpe dig med at lette smerterne og tilpasse din træning, så du holder dig igang, uden at overbelaste din krop.

Behandling

Da bækkenløsnings effekt, smert osv. kan variere meget fra gravid til gravid undersøger vi hele din krop og tilrettelægger en individuel plan for dig. 

I nogle tilfælde kan massage og manipulation af området være godt. 

I andre er bestemte motionsformer og øvelser mest optimalt, og endelig er der også gravide, der har så slemme smerter forbundet med bækkenløsning, at den vigtigste opgave er at smertelindre. CorrectMyBabys team har stor erfaring i at finde den helt rigtige løsning til gravide med bækkenløsning.

 

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.

Behandlinger der gør en forskel

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.