Forstoppelse under graviditet

CorrectMyBaby behandler forstoppelse under graviditet

Er du gravid og forstoppet?

Forstoppelse er en af de hyppigst forekommende gener, når du er gravid.

Nogle gravide er endda så generede, at de føler sig utilpasse og har lidt ondt i maven hele tiden.

Teamet i CorrectMyBaby kan hjælpe dig med behandling og øvelser, der får gang i dit system og fjerner forstoppelse under graviditet. 

Symptomer

Der er flere symptomer på forstoppelse:

Graviditet er hårdt for kroppen, og der lægges pres på hele dit system ikke blot livmoderen. 

Forstoppelse under graviditet er derfor ret hyppigt forekommende og der er flere symptomer på problematikken. 

Årsager

Forstoppelse under graviditet har flere årsager:

Der kan være flere årsager til, at du får forstoppelse, når du er gravid; Hormonelle forandringer, pres på tarmene fra livmoderen, ændret livsstil og forandringer i kost, drikke og motion. 

Behandling

Ud over at være autoriserede osteopater, så har teamet i CorrectMyBaby gennemgået efteruddannelse og kurser i graviditet og gener heraf.

Vi kan derfor hjælpe dig med at holde dig bevægelig i kroppen, så du bedre kan dyrke motion. Motion er vigtigt for din generelle trivsel og for din krop – og fordøjelsessystemets – sundhed. 

I behandlingen benytter vi teknikker til bindevæv og ligamenter, der ikke nedsætter tarmenes mulighed for at bevæge sig, og vi arbejder også med at balancere dit hormonelle system.

Priser for behandling

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling) og Nordic Netcare.

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.