Hvad kan du opleve af reaktioner efter en behandling?

Træthed & influenza-lignende symptomer

Det kan være hårdt for kroppen at få behandling. Det skyldes, at vi sætter din krop til at arbejde med en opgave, der i sidste ende skal føre til, at den får det bedre.

Det bruger kroppen energi og ressoucer på, og derfor kan du opleve at blive træt, udmattet og måske også få en lille smule influenza-lignende symptomer. Du kan også op til cirka 72 timer efter behandling, få mere ondt og kan opleve, at problematikken du kom til behandling med kan blusse op.

Det kan blive lidt bedre, lidt værre igen og sådan kan det godt fortsætte lidt, og der kan også være en oplevelse af, at smerterne flytter lidt rundt på sig.

Tænk over dit aktivitetsniveau

Det ødelægger ikke behandlingen, at du er på arbejde bagefter eller dyrker noget sport. Men jo mere du sætter kroppen til bagefter, jo mere træt og øm kan du blive senere på dagen. Hold derfor din aktivitet på et minimum og planlæg eventuelle aftaler til en anden dag.

Det ødelægger ikke behandlingen, men kan som sagt bare gøre din reaktion lidt større.

Babyer kan også reagere. Ofte bliver de lidt mere “pylret”, fordi de er trætte og muligvis også ømme i kroppen. De kan også blive enormt trætte og sove flere timer efter behandlingen.

Er du i tvivl om en reaktion efter en behandling, så tøv ikke med at skrive eller ringe til mig. Det gælder både tvivl, der omhandler dig selv eller din baby og barn.

CorrectMe - Specialiseret behandling i Ostepati og Fysioterapi