Stress

I CorrectMe kan vi hjaelpe dig med at finde frem til roden i dine stress problematikker

Lider du af stress?

Stress kan variere meget fra person til person.
 
Reaktionerne kan både være fysiske og psykiske, det kan komme i forskellige grader, kan påvirke meget forskelligt og kan løses på mange forskellige måder.
 
I CorrectMe kan vi hjælpe dig med at finde frem til kernen af problemet, og bearbejde problematikkerne, så du kan komme videre.

Behandling af stress

Stress er kompleks problemstilling, og der findes desværre ingen quick fix på problemet – heller ikke når det kommer til osteopati.

I CorrectMe er vi uddannet i at behandle nervesystemet, som er den overordnede regulator og koordinator for stress.  

Stress findes i mange variationer, og vi kan hjælpe dig med at finde rundt i dine symptomer, som kan være mange og forvirrende. 

Vi udfører en kombination af behandling af kroppen, afklaring af den psykiske belastning og udarbejdelse af individuelle redskaber, som du kan arbejde videre med derhjemme. 

Målet er at hjælpe dig på rette vej så du igen kan få et liv, hvor du kan træne, fungere i hverdagen og nedsætte smerter i kroppen – uanset om du lider af stress i let eller svær grad – og uanset om der er tale om fysisk og/eller psykisk stress.

Priser for behandling af stress

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.

Behandlinger der gør en forskel

Ofte stillede spørgsmål omkring ...

Sådan behandler vi ...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.