Behandling af problemer i hoved og nakke

Ane Opstrup - Authoriseret osteopat og fysioterapeut

Hvordan jeg behandler problemer i hoved og nakke

Flere års erfaring, samt uddannelse

Som en autoriseret osteopat og fysioterapeut er jeg ekspert i at behandle mennesker med smerter og finde løsninger på problemer i kroppen. Jeg har omfattende erfaring på området og har gennemført både fysioterapeut- og osteopatuddannelsen, samt taget ekstra uddannelse og kurser for at forbedre mine færdigheder.

Gennem mine praktikforløb har jeg opnået værdifuld erfaring med at behandle forskellige smerteproblematikker i kroppen. Jeg er dedikeret til at lytte til dig og dine specifikke problemer, og jeg oversætter dine oplevelser til relevante behandlingsmetoder, der passer til dig og din krop.

Du skal ikke have ondt i hoved og nakke

Vigtigst af alt ønsker jeg, at du skal leve smertefrit. Jeg forstår, at behandling er baseret på tillid, og jeg tager denne tillid meget seriøst. Du kan være tryg ved, at jeg passer godt på dig under hele behandlingsforløbet.

Find den rette behandling til dine hoved- og nakkeproblemer hos mig, en erfaren osteopat og fysioterapeut, der er dedikeret til din helbredelse og velvære.

Kraniosakral terapi er en effektiv del af CorrectMes behandling

Priser for behandling af hoved og nakke

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.