Behandling af problemer i ryg og skuldre

Ane Opstrup - Authoriseret osteopat og fysioterapeut

Hvordan jeg hjælper dig med problemer i ryg og skuldre

Flere års erfaring, samt uddannelse

Jeg er en erfaren osteopat og fysioterapeut, der specialiserer mig i at behandle mennesker med ryg- og skulderproblemer og finde effektive løsninger på deres smerteproblemer.

Med omfattende erfaring inden for området har jeg gennemført både fysioterapeut- og osteopatuddannelserne samt deltaget i ekstra kurser og uddannelser for at forbedre mine kompetencer. Gennem mine praktikforløb har jeg opnået værdifuld erfaring med at behandle forskellige smerteproblematikker i ryggen og skuldrene.

Jeg forstår, hvor vigtigt det er at finde den rette behandling for ryg- og skulderproblemer, da disse kan have en betydelig indvirkning på din livskvalitet. 

Du skal ikke have ondt i din ryg og skuldre

Jeg lytter nøje til dine specifikke problemer og oversætter dine behov til skræddersyede behandlingsmetoder, der kan lindre smerterne og forbedre din krops mobilitet og funktion.

Mit primære mål er at sikre, at du lever smertefrit. Jeg forstår vigtigheden af tillid mellem behandler og patient og forsikrer dig om, at du er i gode hænder under hele behandlingsforløbet.

Find den rette behandling til dine ryg- og skulderproblemer hos mig, en erfaren osteopat og fysioterapeut, der er dedikeret til din smertelindring og velvære.

CorrectMe behandler mange forskellige former for rygsmerter.

Priser for behandling af problemer i ryg og skuldre

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.