Behandling af problemer i dine arme og ben

Ane Opstrup - Authoriseret osteopat og fysioterapeut

Hvordan jeg behandler problemer i dine arme og ben

Flere års erfaring, samt uddannelse

Jeg er en erfaren osteopat og fysioterapeut med ekspertise i behandling af lænd, bækken og hofteproblemer. Jeg forstår vigtigheden af at finde den rette behandling for disse områder, da de kan have stor indvirkning på din daglige komfort og funktion.

Jeg tilpasser mine behandlingsmetoder til dine specifikke behov og mål, med fokus på smertelindring og forbedret bevægelighed. Med omfattende erfaring og ekspertise inden for behandling af lidelser i arme og ben, er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at opnå den bedst mulige resultater.

Du skal ikke have ondt i din arme eller ben

Jeg lægger stor vægt på tillid mellem behandler og patient, og du kan være tryg ved, at du er i gode hænder under hele behandlingsforløbet. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå smertelindring og genoprette din bevægelighed, så du kan nyde en aktiv og smertefri livsstil.

Find den rette behandling til dine arme og/eller ben lidelser hos mig, en erfaren osteopat og fysioterapeut. Book en tid i dag og start din personlige rejse mod smertefrihed og bedre bevægelighed.

Fysioterapeut priser kan variere

Priser for behandling af arme og ben

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

Det kan gøres online eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

HUSK! Medbring dit eget lagen eller håndklæde til behandling.

Betaling

Der afregnes hver gang efter endt behandling. Du kan betale med MobilePay eller kontant.

Vi lægger ikke ud for nogle private forsikringsselskaber (se, hvilke der dækker her), pånær disse:

  • PFA (vær obs på, at der er en egenbetaling),
  • Nordic Netcare
  • Falck Healthcare

Har du et af de andre forsikringsselskaber, som dækker os, skal du selv lægge ud for din behandling. Vi tilsender dig en faktura, som du mailer videre til forsikringsselskabet.

Henvisning

Du kan IKKE bruge din henvisning fra praktiserende læge eller læger fra hospitalerne med genoptræningsplaner hos os. Vi er ikke en del af ydernummersystemet og der er derfor ikke tilskud fra det offentlige. Hos os er det fuld egenbetaling. 

Sygeforsikring Danmark giver tilskud til vores behandlinger og det kræver ikke henvisning.

Nogle forsikringsselskaber kræver henvisning fra egen læge. Disse henvisninger tager vi imod.