Skriv til os

Du er velkommen til at udfylde formularen herunder og skrive til os direkte. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Emne

Din besked

Har din baby eller barn skævt kranie, maveproblemer, græder meget eller andet?
Så kan vi hjælpe! Vi er uddannet i at behandle babyer og børn.
Kontakt os klik her
For onlinebooking klik her

Kolik, sure opstød (refluks), øre-børn, skævt kranie, motoriske problemer, ADHD, koncentrationsbesvær og indlæringsvanskeligheder.

Babyer kan ofte behandles med stor succes. Mange tror at ”børn græder, og det er der ikke noget at gøre ved”, men føler du, at dit barn er svært at trøste, mest kigger til den ene side eller lider af sure opstød/ opkast, så er det oftest fordi, der er ”noget galt”.

De kan også have skæv nakke eller have nedsat bevægelighed i deres bindevæv. Det kan opstå efter at have ligget skævt i sin mors mave, ved en lang fødsel eller efter kejsersnit.

Børn kan også behandles. De skal ikke vokse fra alt eller have ondt i ryggen af ”vokseværk”. Det kan være fx være hovedpine, maveproblemer, ondt i ryggen eller koncentrationsbesvær. Sidstnævnte kan opstå ifølge af, at der er spændinger i kraniets bindevæv. Det kan afhjælpes ved blandet andet kraniosakral terapi.

Hos CorrectMe er der mulighed for hjemmebehandling til baby. Det kan ofte kan være svært at komme ud af døren med den lille til et bestemt tidspunkt, og ofte er de mere trygge i vanlige omgivelser som hjemmet.