Skriv til os

Du er velkommen til at udfylde formularen herunder og skrive til os direkte. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Emne

Din besked

Refluks (sure opstød)

Lider du af spiserørsbrok, halsbrand, GERD? Så kan vi hjælpe.
kontakt os klik her
For onlinebooking klik her

Spiserørsbrok opstår, når en del af mavesækken forskyder sig op i brysthulen. Spiserøret passerer ned gennem mellemgulvet (muskelpladen der adskiller brysthulen og bughulen) til mavesækken. Mellemgulvet adskiller spiserøret og mavesækken og hjælper spiserørets lukkemuskel med at forhindre, at mad og syre løber tilbage til spiserøret efter et måltid.

Det er vigtigt at være opmærksom på at tygge sin mad godt og ikke spise for hurtigt. Det kan hjælpe at undgå fed mad, kaffe og alkohol.

Det eneste lægen som regel tilbyder er til en start medicin(fx galieve) og til sidst en operation, hvis problemet forværres. Dog vil denne medicin kun hjælpe på symptomerne. Reflux vil stadig være til stede, og det er kun ubehag medicinen vil hjælpe på. Mavesyren vil stadig løbe tilbage i spiserøret og irritere og genere her. Det er ikke godt på længere sigt.

Osteopaten vil undersøge alle omkringliggende strukturer, samt selve mavesækken og spiserørets bevægelighed. Det vil tilsammen skabe rammen for behandlingen.