Skriv til os

Du er velkommen til at udfylde formularen herunder og skrive til os direkte. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Emne

Din besked

Hovedpine

Har du hovedpine, så kan vi hjælpe dig. Vi er uddannet i at finde frem til årsagen, så du kan få det bedre.
Kontakt os klik her
For online booking klik her

Der findes mange former for hovedpine. Den kan være diffus, på forskellige tidspunkter af døgnet, følge en menstruationscyklus, og den kan sidde på bestemte steder af hovedet fx over venstre øje. Nogle kan have symptomlignende migræne, hvor der ikke kan stilles diagnosen migræne, men symptomerne minder derom. Det kan være migræne, hvor du bliver påvirket af lys, lyde og hos nogle kan det forekomme med aura, som kan være syns-og lugte forstyrrelser.

Nogle har spændingshovedpine, som ofter sidder og trykker på begge sider af hovedet som en konstant smerte. Typisk varer den 4-6 timer og kan forværres ved fx stress.

Det er en god idé at starte med at lave en hovedpinedagbog. Den behøver ikke være detaljeret – en idé kan være at bruge farver: rød for slem hovedpine, gul for midt i mellem og grøn for tålelig eller god dag. Lav dagbogen over to til tre måneder. Det giver et overblik både til dig selv og til din behandler om der er et mønster eller ej.

Der kan være mange årsager til hovedpine; låsninger i nakke/ryg/bækken, spændte muskler, tidligere traumer på kranie, hormonelt, vejrtrækningsproblemer, fordøjelsesproblemer mm. Din osteopat vil hjælpe dig med at finde en årsagssammenhæng og behandle dig, så din krop kommer i bedre balance. Du vil også få råd omkring hvad du selv kan gøre, for at afhjælpe din hovedpine.

Kontakt os;