Skriv til os

Du er velkommen til at udfylde formularen herunder og skrive til os direkte. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Emne

Din besked

Albue- og håndledsproblemer

Vi er uddannet i at behandle følgende; tennis-/golf albue, musearm, carpaltunnelsyndrom, snurrende hænder- og fingre og meget mere.
Ring til os på: 7199 5919
For onlinebooking klik her

Albue- og håndledssmerter kan være svære at komme til livs. De kan opstå af lokale problemer i selve leddene, men har også stor sammenhæng med nakken. Nerveforsyningen til armen kommer fra nakken og kan være afklemt flere steder fra nakken/hals og ned mod armen

De typiske problemer man ser ved albuen:

  • Tennisalbue- smerter og irritation lokaliseret på ydersiden af albuen ofte lidt ved senernes tilhæftning på knoglen. Der kan også være smerter der går ned i underarmen og op mod skulderen. Problemer opstår ofte ved ensidigt gentaget arbejde som kontorarbejde.
  • Golfalbue- smerter og irritation lokaliseret på indersiden af albueleddet.

De typiske problemer man ser ved håndleddet:

  • Karpaltunnelsyndrom- dette er en tryk på den nerve, der går ned til hånden og giver ofte smerter og føleforstyrrelser i de tre yderste fingre. Problemer ses ofte hos gravide, diabetikere og folk med nedsat funktion i skjoldbruskkirtlen.
  • Seneskedehindebetændelse- smerter i underarmen, der kan stråle til hånden og albuen. Smerterne kommer ved at senerne bliver overbelastet og skaber en irritation mellem dem og den hinde, der sidder omkring dem og skal sørge for at de kan glide frem og tilbage.

 

Føler du din arm hæver, bliver rød og varm kontakt da lægen. Det kan være inflammation som følge af overbelastning, og det skal behandles først, før manuel behandling og træning kan begyndes.

En osteopat er uddannet i at undersøge hele kroppen og finde frem til årsagen til dine problemer.

Bestil en tid, klik her